Venècia

El Gran Canal

Amb una llargada de gairebé 4 kms divideix en dues parts la ciutat de Venecia . El Gran Canal, carrer d'aigua més atractiu i diferent a qualsevol altre, envoltat de palaus, esglésies i ponts.

Venècia

Plaça de Sant Marc i Riva degli Schiavoni

La plaça de Sant Marc única de la ciutat és el punt més baix que s'inunda periòdicament per les marées (acqua alta). La plaça dominada per la Basílica, el palau Ducal, el Campanar i envoltada de Museus és amb la Riva degli Schiavoni el centre neuràlgic de Venecia.

Les Esglésies

A Venècia hi ha més d'un centenar d'esglésies de diversos estils arquitectònics impulsades per les famílies nobles i els mercaders que competien entre sí. Al seu interior es poden contemplar importants obres d'art.


Els Palaus

Els Palaus venecians construïts damunt la llacuna amb estaques apilades, taulons i blocs de pedra desafien el pas del temps, amb uns interiors de gran luxe.

La nit a Venècia

Quan cau la nit Venècia és una ciutat diferent amb un encant especial. Una passejada pels carrerons i canals on només s'escolta el soroll del remor de l'aigua i del nostre caminar, és una experiència inolvidable. Venècia a la nit amb poca llum es mostra silenciosa, íntima i romàntica.

Carrers i places

Venècia peatonal autèntic laberint de carrers, carrerons estrets, porxades sota edificis (sotoportegos), ponts i espais oberts de mides diverses (campos) amb un pou central per aprofitar l’aigua de la pluja. Caminari orientar-se per Venècia no és senzill, però si ens perdem, podrem trobem racons amagats, solitaris i d’una gran bellesa.

Transports

Els mitjans de transport a Venècia són peculiars i diferents als d’altres ciutats. Els carrers són canals, sense tràfic de vehicles, i els desplaçaments de persones i mercaderies s’han de fer per mitjans acuàtics.

Venècia

Góndoles

Mitjà de transport tradicional de Venecia propulsada per un remer (gondoler).

El Carnaval de Venecia

Tradició de Venecia des del s. XIII és un dels moments màgics de la ciutat. EL carnaval a Venècia, únic al món és elegant, elitista i diferent als altres. Les màscares i les luxoses disfresses recorden la festa del s. XVII.