Per què Àger

El primer monogràfic que presento a la web que estreno, l’he volgut dedicar, tant des de la vessant fotogràfica com pictòrica a Àger. Per què ?

Sempre recordaré el moment que el vaig conèixer per primer cop. Em va colpir, li vaig veure les immenses possibilitats. Lloc tranquil on a vegades el temps sembla voler aturar-se, de clima sec tipus de vegetació i paisatge , que recorden alguns indrets de la famosa Provença francesa. Des del punt de vista artístic, Àger és una font inesgotable i per a mí ha estat motiu d’inspiració per a la fotografia i el meu debut en el món de la pintura a l’oli.

A Àger és on avui viu part de la meva família i on tenim la segona residència. A la tardor del 2012 hi vaig fer la meva primera exposició d’olis sobre tela, titulada “Passejada per Àger”. Ara uns anys després, he volgut ampliar aquella modesta passejada pictòrica per donar a conèixer la meva visió fotogràfica d’Àger, els seus millors racons, els edificis històrics i els entorns naturals.

A la tardor del 2012 hi vaig fer la meva primera exposició d’olis sobre tela, titulada “Passejada per Àger”. Ara, uns anys després, he volgut ampliar aquella petita passejada pictòrica donant a conèixer la meva visió d’Àger, els seus millors racons, els edificis històrics i els entorns naturals des de la vessant fotogràfica.