Àger, paradís del parapent

Volar per la tarda

Volar al caure la tarda a la vall d’Àger és un espectacle d’una gran bellesa i una experiència per als sentits. El vol en parapent a Àger, si es fa a la tarda, té sovint un encant i una màgia especial.

La Serra del Montsec

El Montsec d’Ares, amb els seus 1.000 metres de desnivell, la manca física d’obstacles i les excel·lents condicions tèrmiques, garanteixen el poder gaudir d’un gran vol. Volar a Âger vol dir fer-ho en un entorn natural, i en uns paisatges d’una extraordinària bellesa (Congostos de Mont-rebei, de Terradets, la Serralada dels Pirineus, Embassaments de Canelles, de Camarasa…).

Les tardes a la vall d'Àger

Volar al caure la tarda a la vall d’Àger és un espectacle d’una gran bellesa i una experiència per als sentits.

Nuvolades

La vall d’Àger a les tardes del final de l’estiu i inici de la tardor té una màgia especial. La llum càlida i rasant, projecta les seves ombres, donant un relleu especial al paisatge. Al cel creixen els núvols dibuixant una gran varietat de formes i colors que, com a teló de fons, acompanyen el vol dels parapents..

La posta del sol

La visió de la vall d’Àger amb les darreres llums del dia és un espectacle gairebé irreal. Les grans parets de roca de la Serra del Montsec s’il·luminen intensament i tenyeixen de tons daurats i vermellosos, amb els darrers raigs del sol. Mentre al cel els núvols van guanyant protagonisme.

El capvespre

El sol calmós s’amaga darrera les muntanyes mentre la penombra va guanyant terreny i s’apodera del fons de la vall. En aquest moment els núvols del cel ofereixen el màxim esplendor, desplegant una simfonia de colors, tons i formes que evolucionen amb gran celeritat. A l’horitzó de la semi-foscor de la vall, apareix la lluna que sembla voler agafar el relleu. Els capvespres a la vall d’Àger són sempre uns moments especials, fugissers, que mereixen ser gaudits i contemplats amb deteniment.